Activiteiten agenda

*Zondag 8 oktober herfsttoernooi Shizen Hontai Veldhoven

*Zondag 26 november jeugdtoernooi Valkencourt Valkenswaard. Met Geraldo, Bio Ritme  Sports en Sportschool Mickel Verhoeven. GEEF JE OP!!

*Activiteit kickboksers (etentje, pretpark, stappen? Anyone an idea!?)

*LET OP! 

-16 t/m 20 oktober 2017 GEEN judoles i.v.m. herfstvakantie

We hebben hele leuke clinics gehad afgelopen jaar met Michel van Rijt, meervoudig wereldkampioen jiu jitsu en vele titels en gradaties op zijn naam. Ook hebben we meervoudig wereldkampioen boksen en kickboksen ‘Fast’ Eddy Smulders op bezoek gehad en van hem een hele leerzame seminar boksen mogen beleven. Daarnaast was oude vriend en top trainer Jopie Overmeijer, oa trainer van Peter Aerts, the Dutch Lumberjack en Bas Rutten bij ons op bezoek en heeft ons weer veel geleerd over het Pugilism. En goede vriend en collega Duran was bij ons en wij bij hem. Komend seizoen wordt weer een knallend en sportief seizoen! We hebben er zin in met zijn allen!

EXAMENS JUDO!!

*13 en 15 december 2017 examens judo in Reusel

*18 en 21 december 2017 examens in Valkenswaard

* 25 december t/m 7 januari GEEN judoles

*Het thaiboksen zal gedeeltelijk doorgaan. Waarschijnlijk 1 of 2 trainingen per week.

* Zondag 13 november gala Siam, waar onze Niek Scheepens zal vechten zijn eerste      N-klasse partij. Heel veel succes namens heel de sportschool!

Verslag: Niek  Scheepens hele goede partij geknokt! 3 rondes stevige partij. Eerste ronde goed naar voren gevochten, 2e ronde ook. Kon net niet genoeg de overhand nemen en 3e ronde zwaarder. Toen knie in lever, 30 seconden voor tijd was einde van toppartij! osu. Eerste N-klasse pas. En daarvoor 1 jeugdpartij. Kei goed!

 

*Zaterdag 21 januari gaan we een keertje meetrainen bij onze vriend Duran!

JEUGKAMP 2017

In dit weekend zullen we vrijdag met de jongsten op kamp gaan, dit zal overlopen in de zaterdag op zondag met de oudere jeugdleden. Met zijn allen maken we er weer een top-gezellig weekend van!

Datum volgt.

*16 oktober 2016: KICKBOKSGALA Tiger Gym Eersel-Reusel!! Tijdens ons gala wordt kennis gemaakt met het wedstrijd-element van kickboksen. Voor iedereen die wil komen kijken en aanmoedigen, kan dat. Entree-prijs: 10 euro. 

*Verslag: Dit evenement is een enorme mijlpaal geweest voor onze thaiboks-school Eersel -Reusel, Tiger Gym, olv Frans Smulders in samenwerking met deskundige, ervaren man    Bert van Hout. TOP!!

Kaartje gala

 

*9 oktober 2016: Herfsttoernooi Shizen Hontai Veldhoven. Inschrijven bij Frans Smulders,    jullie trainer/sensei!!

* 5 februari 2017Judo toernooi Bio Ritme en Budoschool Ippon-Smulders

* april 2017 toernooi judo

* Juni 2017 toernooi judo

Datum volgt van jeugdkamp, toernooien, activiteiten.

Examens juli 2017 iedereen geslaagd en we leren met elkaar en gaan met elkaar naar een hoger doel en leren met elkaar over ons lichaam en over onze grenzen, hoe ze te verleggen en hoe onze horizon te verbreden, over winnen, verliezen en stapje voor stapje gaan we vooruit in ons bestaan.

GALA Tiger Gym Eersel en Reusel:

In het voorjaar willen we met onze thaiboksers weer een mooi gala gaan neerzetten. We gaan dat samen mogelijk maken en een TOP-dag neerzetten! Ook hebben wij een belangrijke rol in de uitstraling van vechtsport en de vormende elementen die we mee zullen nemen in alle productiviteit en kracht in ons verdere leven en zijn hier op aarde. De bijdrage die vechtsport levert aan weerbaarheid, maar ook dingen zoals veerkracht en verbroedering in de samenleving is GROOT. Een stuk lichamelijke, geestelijke, fysieke, mentale en besef van moraal en respect zijn een hele grote uitkomst door vechtsport en  die wordt gecreëerd door de beoefening en gezamenlijkheid in  de vechtsport. Grenzen verkennen en verleggen is alles voor een rijk en leven met toegevoegde waarde aan wereld en maatschappij. Waarden die hierdoor onbewust door mensen een besef en bewustheid krijgen zijn een mooie persoonlijke ontwikkeling voor elk individu.

 

Frans Smulders

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *