Lidmaatschap & Prijzen

Lid worden van Budoschool Ippon?

Om je ervan te overtuigen dat je jezelf verder wilt ontwikkelen, biedt Budoschool Ippon altijd eerst twee GRATIS proeflessen aan en daarna kun je beslissen of je lid wordt!

*Voedingsadvies en LEEF SLIM concept. Vraag voor vrijblijvend intake gesprek bij Frans Smulders. Coach en trainer in SLIM ETEN en SLIM BEWEGEN.

*De lessen worden gegeven in groepsverband, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de leeftijd en de reeds bereikte vaardigheden.

*Ook intensieve personal training om ECHT doelen te bereiken en om in BALANS te komen en te blijven doe je bij Budoschoolippon.nl

De mogelijkheden om lid te worden zijn als volgt:
*Kom eens langs voor een proefles van de sport waar je nieuwsgierig naar bent.
*Kies een van de opties in het lidmaatschap.
*Download het inschrijfformulier en bekijk rustig de mogelijkheden en lesgeldtarieven

Bij Budoschool Ippon kunnen sportkleding zoals een judopak, jiu jitsu beschermers, thaiboks spullen worden verkregen via trainer Frans Smulders

 

Prijzen

Je geeft jezelf op voor een kwartaal.
Je geeft jezelf op voor een half jaar.
Je geeft jezelf op voor een jaar.

Prijzen kunnen besproken worden met trainer-coach Frans Smulders

 

OF je kiest voor een 10-lessenkaart. Deze mag je opmaken wanneer je wilt en op tijden wanneer het jou uitkomt(afhankelijk van de tijden waarop les wordt gegeven) kosten hiervan: 50 euro. Daarna kun je afhankelijk van wat voor jou de beste optie is, kiezen voor een nieuwe 10-lessenkaart of een normaal lidmaatschap, per kwartaal, halfjaar of jaar.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulieren momenteel alleen te verkrijgen via trainer Frans Smulders

Een gedachte over “Lidmaatschap & Prijzen

  1. Onze 2 zoontjes van 5 en 6 jaar zouden misschien wel op judoles willen gaan. Zouden we een keertje tijdens een les kunnen komen kijken of is het dan ook verstandig dat ze meteen meedoen met een les? Hoe gaat dit precies in zijn werk?

    Alvast bedankt voor uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *